Kina jernbanekonstruktion Changyang International City bygger boligbyggerier med dyb vitalitet

Kina jernbanekonstruktion Changyang International City bygger boligbyggerier med dyb vitalitet

En bygnings temperament kommer fra de idéer og inspiration, den bærer, og besiddelsen af ​​temperament er at opnå et bedre ideal. Kinas jernbanekonstruktion · Changyang International City, der ligger i Changyang, Fangshan, skal bygge et hjem med dyb vitalitet og øve det arkitektoniske ideal i brandets menneskelige bosættelse.

Vitalitet = solskin + sundhed + komfort + mangfoldighed
Kinas jernbanekonstruktion overholder det menneskelige orienterede koncept om et 280.000 kvadratmeter højkvalitets boligkvarter - Kina jernbanekonstruktion · Changyang International City. Den enkle arkitektoniske sammensætning og elegante visuelle grundfarver er trængt ind i det lyse og elegante show. Det er i overensstemmelse med naturens konturer, skaber intime strukturer og linjer, skaber overordnet arkitektonisk forstand i en harmonisk forandring, opnår skabelsen af ​​himlen og mennesket, der forener sig med overfladen og fortolker murkapitlet i den arkitektoniske rytme.
Kinas jernbanekonstruktion · Changyang International City har nøje planlagt og stræbt efter at gøre det muligt for enhver husstand at drage fordel af en rimelig samfundsplanlægning. Produkterne af projektet er alle sydvendte belysningstype boligenheder. Det store visningsdesign gør det muligt for rigeligt sollys at flyde blidt indendørs og skabe et sundere opholdsrum.
Samtidig lancerede China Railway Construction Changyang International City forskellige rummuligheder for at imødekomme forskellige familielivs behov. 80 kvadratmeter drømme to hjem, skabe uendeligt søde, rimelige og praktiske rumlayout i det delikate rum, dekorere det gratis unge ønske, nyd solskinslivet i hver dag; 90 kvadratmeter og 120 kvadratmeter gennemsigtige tre hjem, grundlægger type, familie praktisk Type design giver dig mulighed for at observere folks ønsker overalt og få dig selv og din familie til at leve lykkeligt og sundt.
Vitaliteten kommer fra vitaliteten i byens vækst
I 2009 lancerede Fangshan District en større økonomisk strategisk plan-CSD Central Leisure Shopping District, der havde til formål at opbygge det største Outlets-indkøbscenter i det nordlige Kina ved hjælp af Yongding-floden til kraftig udvikling af økologiske udendørs sportsindustrier som fodbold, tennis og golf, og opbygning af et virksomheds konferencecenter. "Hovedkvarter Base", uddybe den karakteristiske turist- og fritidsindustri, og opnå Fangshan som et moderne kommercielt intercity-center over for Beijing-Tianjin-Hebei-regionen.
Forbindelsen mellem Fangshan-linjen og letbanen bringer snart god bekvemmelighed og fremtidigt udviklingspotentiale til Changyang-området. Letbanen Fangshan Line åbnes i slutningen af ​​2010. Hele linjen er cirka 24,79 kilometer lang. Der er 11 stationer langs linjen, herunder 2 stationer i Changyang. Endnu vigtigere er, at China Railway Construction Changyang International City kun ligger 500 meter fra Changyang Station på Fangshan Line og kan nås inden for 10 minutters gang. Letbanen er et symbol på byens modne udvikling, og på samme tid kan den give en miljøvenlig, praktisk og nem måde at rejse på. Letbanens ”nedtrykningsværdi” bør ikke gå glip af.
Den kontinuerlige udvikling af byen har kondenseret flere centripetale kræfter og har også en stærk vækstkraft. Det har også givet bygningerne i byen en ideel livskraft.
Stammer fra sin egen kvalitet og absorberer byens essens, dens egen energiske vitalitet kommer fra at være yderst ansvarlig over for samfundet og ejerne, og China Railway Construction · Changyang International City, som har dyb vitalitet, vil helt sikkert have et dybt liv Stærkt hjem.

Indlægstid: Maj-06-2020